Dons prezentē klipu dziesmai «Tev piedzims bērns» (54)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Tev piedzims bērns» ir 80-to gadu mūzikas iedvesmots singls no februārī iznākušā albuma «Varanasi», kuram režisora Jurgstulajstus vadībā tapis spilgts video klips. 

«Paldies bērniem, kuri piedalījās klipā, un paldies viņu vecākiem par izturību. Esmu ļoti gandarīts par sadarbību, kas mums izveidojusies ar režisoru Jurgstulajstus un viņa komandu, es viņiem pilnībā uzticos, izbaudu katru mirkli darbā,» saka Dons.

«Es vienkārši vēlējos atgādināt, to kādi čomi mēs bērnībā esam bijuši un, ka bērni arī tagad ir tādi paši panki, kādi mēs kādreiz katrs bijām. Es teiktu tā: «Tev piedzims Tu!»» saka klipa režisors Jurgstulajstus.

Video klips filmēts Jūrmalā, Morberga Villā. Klipa tapšanā piedalījās gandrīz piecdesmit Jūrmalas bērnu sporta deju kluba «Tango» un «BG deju studijas» dalībnieki. Klips režisors ir Jurgstulajstus, operators Jānis Andrējevs, izpildproducente Alise Rogule, montāža Juris Matuzelis.

Komentāri (54)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu