Losandželosas policija iegūst iespaidīgu autoparka papildinājumu (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Photomaxmtl, CC BY-NC-SA 2.0

Losandželosā un tās apkārtnē visnotaļ bieži notiek liela ātruma pakaļdzīšanās. Vietējais policijas departaments ir saņēmis iespaidīgu autoparka papildinājumu, kas neļaus aizbēgt noziedzniekiem. 

Kā vēsta «NBC Los Angeles», policijas autoparks ir papildināts ar jaunu «Lamborghini Gallardo». Šis automobilis jau paspējis iegūt lielu popularitāti sociālajos tīklos. Šim automobilim ir savs «Twitter» un «Instagram» profils, kā arī izveidota sava mājaslapa. 

Kā informē policijas preses pārstāvji, divi vietējie iedzīvotāji ziedoja «Lamborghini» automobili labdarības akcijā. Tas gan paredzēts vairāk reprezentatīvā darba veikšanai, nevis policijas ikdienas darbam.

Ieraksti sociālajos tīklos liecina, ka šis automobilis varētu būt kā stimuls pievienoties darbam policijā, lai, varbūt kādreiz, varētu ķert noziedzniekus ar ekskluzīvo policijas auto. 

Losandželosas policijas «Lamborghini» tiks prezentēts šīs nedēļas nogalē 21. vai 22.martā.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu