Sniegputeņa un vēja dēļ Latvijā daudzviet apgrūtināta braukšana (57)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Melinda Taber, CC BY-NC-SA 2.0

«Latvijas Valsts ceļi» (LVC) brīdina, ka vairākos Latvijas reģionos, īpaši Kurzemē, ir apgrūtināti braukšanas apstākļi. Arī Rīgas domes Satiksmes departaments (RDSD) ziņo, ka «Rīgas tilti» snigšanas dēļ uzsākuši tiltu un satiksmes pārvadu apstrādi ar pretslīdes materiāliem.

Valsts lielāko daļu pirmdienas rītā klāj no viena līdz sešiem centimetriem bieza sniega sega, bet vietām sniega dziļums sasniedz desmit centimetru, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas (LVĢM) centra dati.

LVC brīdina autovadītājus par slideniem ceļiem un puteni, kas ievērojami apgrūtina autovadītāju redzamību un aicina braukt uzmanīgi.

«Rīgas tilti» uz galvaspilsētas satiksmes pārvadiem un tiltiem nosūtījuši septiņus kaisītājus.

Dienā Latviju turpinās šķērsot ciklons, tādēļ debesis klās bieza mākoņu sega un pa laikam gaidāms sniegs, slapjš sniegs un putenis. Rietumu un centrālajos rajonos sniega segas biezums palielināsies par 6-10 centimetriem. Nokrišņu laikā redzamība pasliktināsies līdz 500-1000 metriem, ceļi būs slideni, vēsta LVĢM.

Komentāri (57)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu