Mežeckis: Koļesņičenko par saviem vārdiem ir jāatbild (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Aizvadītajā nedēļā Latvijas futbola kluba «Skonto» preizdents Vladimirs Koļesņičenko ar «twitter» starpniecību ļoti rupji krievu valodā apvainoja Latvijas futbola čempionāta rīkotājus, bet Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis par notikušo pauda nožēlu, raksta «lsm.lv».

Jau ziņots, ka LFF diviem Latvijas klubbiem - «Skonto» un Daugavpils «Daugava» nepiešķīra licences dalībai jaunajā sezonā Latvijas čempionātā. Abi klubi iesnieguši apelāciju, kura tiks izskatīta šajā nedēļā, bet «Skonto» kluba prezidents sociālajā tīklā «twitter» ar necenzētiem vārdiem krievu valodā aizvainojis virslīgas rīkotājus.

«Negribu komentēt, man trūkst vārdu, ka sociālos tīklus var izmantot šādu jautājumu risināšanai. Tas nav pareizi,» norādīja Mežeckis.

«Nezinu, ko viņš (Koļesņičenko) ir domājis un ko viņš ar to vēlējās pateikt. Ja viņš būtu privātpersona, tā būtu viena lieta, bet viņš ir futbola kluba prezidents un viņam par saviem vārdiem ir jāatbild,» uzsvēra Mežeckis.

LFF Klubu licencēšanas komisija vienbalsīgi nolēma nepiešķirt «Skonto» un Daugavpils «Daugavai» licences spēlēšanai virslīgā. Licenci piešķīra astoņiem klubiem - čempionvienībai FK «Ventspils», kā arī FS «METTA», FK «Jelgava», FK «Spartaks», Rīgas «Daugava», FK «Liepāja», FC «Jūrmala» un BFC «Daugava».

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu