Marihuānas audzētāji savās mājās atrod «nepatīkamu pārsteigumu» no policijas (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Coleen Danger, CC BY-SA 2.0

Reida laikā Mančestras policija izspēra durvis kādai mājai Vorslijā, taču ēkā neviens neatradās. Policistiem mājās izdevās atrast 72 marihuānas stādus. Lai marihuānas audzētājam liktu ierasties policijas iecirknī, policisti atstāja zīmīti.

Kā raksta «Daily Mail», policijas rīcībā nonāca informācija, kurā bija teikts par kādu aizdomīgu māju, kurā atrodas marihuānas audzētava. Policisti ieradās notikuma vietā un noskaidroja, ka neviens mājas durvis never vaļā. Tika pieņemts lēmums mājā iekļūt ar spēku, taču neviena mājās nebija.

Kāds no policistiem pie marihuānas stādiem atstāja zīmīti mājas īpašniekam. Tajā bija lūgums ierasties policijas iecirknī, lai atzītos par nelikumīgu zālītes audzēšanu. Šo zīmīti policisti ievietoja sociālajā tīklā «Twitter».

Lai arī «tvīts» ieguva lielu popularitāti, policija saskārās ar citām problēmām – vairāki «tvītotāji» apsūdzēja policistus par tīšu huligānismu un cinisku izturēšanos pret citu cilvēku īpašumu

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu