Latvijas Orientēšanās federācijai jauns prezidents (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renāte Briede/LETA

Par Latvijas Orientēšanās federācijas (LOF) prezidentu aizvadītajā nedēļas nogalē ievēlēts Viesturs Tamužs, kurš amatā nomainījis Pēteri Apini.

Kaut federācijas prezidenta vēlēšanas paredzētas vien nākamajā gadā, gadskārtējā LOF kongresā Apinis, kurš ir arī Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) prezidents, izteicis vēlmi atkāpties no amata, lai turklāt kļūtu par federācijas viceprezidentu. Kā vēlamo aizvietotāju Apinis nosauca Tamužu, kurš nedaudz vēlāk arī ievēlēts.

Savā runā Tamužs solījis pārmaiņas, kas «ne vienmēr būs patīkamas, bet ir nepieciešamas, lai sasniegtu mērķi - 2020. gadā būt nozīmīgākajam tautas sporta veidam».

No darbības LOF valdē atsakoties Jānim Lazdānam un Mārtiņam Vimbam, viņu vietā ievēlēti Atis Rukšāns un Eduards Rēns, kuri ir veloorientēšanās un taku orientēšanās entuziasti.

2014. gada LOF budžeta plānā paredzēti aptuveni par 20% lielāki ieņēmumi nekā 2013. gadā.

Kā zināms, Starptautiskā Orientēšanās federācija (IOF) šodien paziņoja, ka Latvija ir vienīgā kandidāte uz 2018. gada pasaules čempionāta rīkošanu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu