Kādu automehāniķi loterijā piemeklē pasakaina veiksme (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jainaj, CC BY-NC-ND 2.0

Otrdien tiks nosaukts «EuroMillions» džekpota izlozes uzvarētāja vārds. Par gandrīz 108 miljonu mārciņu (129 miljoni eiro) lielo laimestu tika paziņots pagājušajā sestdienā, taču pagaidām vien zināms tas, ka uzvarētājs ir kāds automehāniķis, raksta britu mediji.

Veiksmīgajā izlozē automehāniķis ieguvis ceturto lielāko laimestu Lielbritānijas vēsturē.

Otrdien tiks nosaukts laimīgā uzvarētāja vārds un uzvārds. Pagaidām ir zināms, ka viņš ir mehāniķis no mazpilsētas Surijas. Ar gandrīz 108 miljonu lielo laimestu, viņš kļūs par 745.bagātāko cilvēku Lielbritānijā.

Laimīgajam uzvarētājam būs jāizdomā, kā notērēt iegūto laimestu – tas viņam, piemēram, ļautu nopirkt nelielu Grieķijas salu Omforu, kas tiek pārdota par 41 miljonu. Tāpat laimīgais varētu iegādāties vienu no pasaules dārgākajām automašīnām «Lamborghini Veneno».

Lielākais laimests Lielbritānijas vēsturē fiksēts 2011.gada jūlijā, kad kāds pāris laimēja 161 miljonu sterliņu mārciņu. Otrā lielākā laimesta gadījumā, kad tika laimēti 148 miljoni mārciņu, ģimenē sākās problēmas – vīrs un sieva izšķīrās.

Trešā lielākā laimesta – 113 miljonu mārciņu uzvarētājs nolēma palikt anonīms.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu