Hamiltona izteikumi par Šūmahera negadījumu izraisa sašutumu vētru sociālajos tīklos (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmās formulas (F1) braucējs Luiss Hamiltons izraisījis īstu sašutumu vētru pēc tam, kad vienā no Lielbritānijas vadošajiem laikrakstiem «The Telegraph» izteicis viedokli par septiņkārtējā F1 čempiona Mihaela Šūmahera slēpošanas negadījumu.

«Nekas šajā pasaulē nenotiek bez iemesla,» laikrakstam īsi pirms jaunās F1 sezonas pirmā posma Austrālijā Šūmahera negadījumu komentēja Hamiltons.

«Viņš ir sporta leģenda, tāds, kurš ir sasniedzis ļoti daudz, viņš ir ļoti motivēts cilvēks. Tāpēc man ir sajūta, ka nekas nenotiek bez iemesla. Es domāju, ka piedzīvotais patiešām paradīs viņa personas raksturu un dziļumu, pat vairāk nekā tas, ko viņš jebkad piedzīvojis,» sacīja Hamiltons.

Hamiltona sacītais izraisījis daudzos sašutumu, viņa viedoklis tiek vērtēts kā dīvains un bezjūtīgs, jo sevišķi brīdī, kad Šūmahers Grenobles universitātes slimnīcā cīnās par savu dzīvību.

Pirms dažām dienām Šūmahera menedžere Sabīne Kēla apstiprināja, ka novērotas dažas nelielas, bet cerīgas Šūmahera atlabšanas pazīmes.

Lai arī Hamiltons intervijas laikā ar Šūmahera apbrīnošanu netaupījās, tomēr daudzos sociālo tīklu lietotājos viņa komentārs par to, ka «nekas nenotiek bez iemesla», izraisījis lielu nepatiku.

Hamiltons saistībā ar Šūmahera negadījumu jau otro reizi sastopas ar viņam veltītu kritiku. Iepriekš sašutumu bija izraisījušas Hamiltona īsi pēc Šūmahera negadījuma sociālajos tīklos ievietotās fotogrāfijas, kurās Hamiltons bija redzams atpūšamies uz sniega motocikla.

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu