Skrīveros zemi klāj 14 centimetrus bieza sniega kārta (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Līdz šodienas rītam Skrīveros uzsnigusi 14 centimetrus bieza sniega sega, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Arī Rīgā pagājušās diennakts laikā sniega kārta ir krietni palielinājusies - līdz 13 centimetriem, bet 11 centimetrus bieza sniega sega ir reģistrēta Kolkā. Savukārt Daugavpilī ir deviņus centimetrus dziļš sniegs.

Citviet Latvijā sniega kārta ir krietni plānāka - Alūksnē, Priekuļos un Stendē ir pieci centimetri, Bauskā - seši centimetri, bet Zosēnos - četri centimetri. Savukārt Saldū sniega nav vispār. No vairākām novērojumu stacijām dati nav apkopoti.

No rīta daudzviet bijis arī sals. Viszemākā temperatūra fiksēta Rēzeknē, kur plkst.6 bija mīnus 10,6 grādi. Gulbenē termometra stabiņš šorīt noslīdējis līdz mīnus 7,6 grādiem, bet Alūksnē - līdz mīnus 8,7 grādiem. Zīlānu novērojumu stacijā fiksēts mīnus 7,9 grādu sals, Zosēnos - mīnus 9,7 grādu sals. Arī Kurzemē naktī gaisa temperatūra vietām noslīdējusi zemāk par 0 grādu atzīmi.

Arī šodien sinoptiķi prognozē brīžiem slapju sniegu un lietu.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu