Girgensons savainojuma dēļ nedosies «Sabres» izbraukuma tūrē (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons savainojuma dēļ nedosies Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo «Sabres» izbraukuma tūrē, vēsta vienība.

Sākot ar otrdienas maču pret Kalgari «Flames» komandu, «Sabres» izbraukumā aizvadīs piecas spēles 11 dienu laikā.

Kā zināms, Girgensons ķermeņa apakšējās daļas savainojumā iedzīvojās 6.marta spēlē pret Tampabejas «Lightning» klubu un kopš tā laika vairs nav spēlējis. Pa to laiku «Sabres» komanda pamanījusies zaudēt sešās spēlēs pēc kārtas, aizvadot savu garāko zaudējumu sēriju kopš 2003.gada decembra.

Iepriekš tika vēstīts, ka 20 gadus vecais Girgensons laukumā atgriezīsies pēc vienas vai divām nedēļām.

Bez Girgensona dažādos savainojumos iedzīvojušies arī «Sabres» vārtsargs Jūnass Enrots, uzbrucējs Kriss Stjuarts, kā arī aizsargi Aleksanders Zulcers un Tailers Maierss, kuri arī nedosies izbraukumā.

Par pagājušā gada Latvijas uzlecošo sporta zvaigzni atzītais Girgensons šosezon 61 spēlē guvis sešus vārtus un veicis 14 rezultatīvas piespēles, kā arī ticis pie negatīva lietderības koeficienta -5.

«Sabres» ar 46 punktiem 68 spēlēs joprojām ieņem ne tikai pēdējo, astoto, vietu Atlantijas divīzijā, bet ir arī vājākā vienība Austrumu konferencē un visā līgā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu