«Skonto» direktors: Kluba parāds futbolistiem rakstās ar piecām nullēm (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Jau ziņots, ka Latvijas Futbola federācija (LFF) diviem Latvijas klubiem - «Skonto» un Daugavpils «Daugava» nepiešķīra licences dalībai jaunajā sezonā Latvijas čempionātā. Abi klubi iesnieguši apelāciju, kura tiks izskatīta šajā nedēļā. Tikmēr «Skonto» kluba direktors Askolds Uldriķis sniedza savu komentāru par kluba finansiālo situāciju.

«Nezinu, vai vajadzēja pieņemt tik kardinālu soli. Federācija varbūt varēja citādāk rīkoties, ir dažādi soda mēri, piemēram, aizliegt reģistrēt jaunus spēlētājus. Kā zināms, pasaulē futbolā pielieto visādus soļus, bet federācija piesprieda pašu radikālāko sodu,» pirmdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Sporta Studija» teica Uldriķis.

«Iespējams, varēja klubam atņemt trīs vai sešus punktus, bet mūs izmeta no čempionāta ārā. Tos parādus ir grūti saskaitīt, viena parāda summas daļa ir spēlētājiem un tā rakstās ar piecām nullēm.»

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu