Mourinju: Drogbā kādudien jāatgriežas «Chelsea» klubā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kotdivuāras futbola uzbrucējam Didjē Drogbā būtu jāatgriežas Anglijas komandā Londonas «Chelsea», uzskata komandas galvenais treneris Žozē Mourinju.

Drogbā Londonas kluba mājvietā atgriezīsies jau šovakar, kad UEFA Čempionu līgā viņa pārstāvētā Stambulas «Galatasaray» aizvadīs astotdaļfināla atbildes spēli pret «Chelsea». Drogbā «Chelsea» rindās spēlēja no 2004. līdz 2012. gadam, trīs reizes triumfējot premjerlīgā un vienreiz Čempionu līgā.

«Viņš šobrīd ir «Galatasaray» spēlētājs, taču zinām, ka viņš pēc sezonas kļūs par brīvo aģentu,» sarunā ar «Sky Sports» izteicies Mourinju, kurš pieļāva domu, ka Drogbā kādudien atgriezīsies Londonas kluba rindās.

«Es nezinu, kad tas notiks. Varbūt viņš kā spēlētājs, treneris vai kluba pārstāvis atgriezīsies nākamgad, pēc pieciem vai desmit gadiem,» uzsvēra Mourinju. «Viņam kādudien jābūt atpakaļ, jo viņam šis klubs ir nozīmīgs un arī klubam viņš ir nozīmīgs. Nepārprotami viņš ir viens no visu laiku svarīgākajiem spēlētājiem «Chelsea» kluba vēsturē.»

Mourinju uzskata, ka 36 gadus vecais Drogbā joprojām ir viens no labākajiem uzbrucējiem pasaulē.

Pēc Londonas komandas pamešanas Drogbā karjeru turpināja Ķīnā, kur gan pavadīja vien dažus mēnešus, 2013. gada janvārī papildinot «Galatasaray» rindas un noslēdzot līgumu uz pusotru gadu.

Kopumā Drogbā «Chelsea» rindās aizvadīja 341 spēli un guva 157 vārtus.

Pirmajā astotdaļfinālā cīņā Turcijā starp «Galatasaray» un «Chelsea» futbolistiem tika fiksēts kaujiniecisks neizšķirts - 1:1.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu