FK «Liepāja» nākotnes mērķis - Eiropas līgas apakšgrupu turnīrs (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Jaunizveidotā futbola kluba «Liepāja» viens no galvenajiem mērķiem nākotnē ir iekļūt Eiropas līgas apakšgrupu turnīrā, taču šogad kluba vadības nospraustais mērķis ir izcīnīt vietu Eiropas kausos, šodien preses konferencē sacīja kluba prezidents Māris Verpakovskis.

«Ir mērķis kļūt par Latvijas čempioniem, taču, protams, ne šogad,» sacīja Verpakovskis. «Šogad mēs cīnīsimies par iziešanu Eirokausos

Futbola kluba mērķis ir arī sagatavot spēlētājus Latvijas izlasei visās vecuma grupās, sākot ar jauniešu izlasēm un beidzot ar pieaugušo izlasi, sacīja Verpakovskis, norādot, ka patlaban Latvijas pieaugušo izlases sastāvā nav neviena liepājnieka, taču līdz sezonas beigām kāds varētu arī tikt iekļauts.

Verpakovskis norāda, ka FK «Liepāja» plānots veidot uz vietējo, Liepājas futbola skolas audzēkņu bāzes, leģionārus piesaistot tikai problemātiskajās pozīcijās.

Komandas sastāvā pieteikts arī pats Verpakovskis, taču viņš norādīja, ka nevar pateikt, kad izies laukumā, jo patlaban aktīvi netrenējas.

«Ceru, ka jaunie spēlētāji spēlēs tik labi, ka man vieta sastāvā nemaz neatradīsies,» sacīja Verpakovskis.

Kā zināms, iepriekšējais klubs «Liepājas metalurgs» vairs nepastāv, tāpēc šī Kurzemes pilsēta uz kādu laiku palika bez savas komandas. Tomēr jau pēc neilga laika tika panākta vienošanās par «Liepājas» kluba dibināšanu, kurā iesaistījies arī nu jau bijušais futbolists Māris Verpakovskis, kurš kļuvis par kluba prezidentu.

«Liepājas» komandas pieteikumā startam Latvijas čempionātā iekļauti trīs ārzemju spēlētāji - aizsargs no Japānas Keisuke Hošino, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Japānas pēc spēka ceturtās līgas komandu Točigi «Uva», kā arī slovāks Ivans Peča un Latvijā ilgstoši spēlējušais argentīnietis Kristians Torress.

Pašlaik dalībai jaunās sezonas virslīgas čempionātā apstiprināti astoņi klubi.

Latvijas «SMScredit.lv Virslīgas» futbola čempionāts startēs piektdien, un atklāšanas spēlē «Liepāja» savā laukumā tiksies ar Rīgas komandu «Metta»/LU.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu