Foto: Ieskats ģitārista Braiena Meija un Kerijas Elisas koncertā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vakar, 18.martā «Arēnā Rīga» muzicēja leģendārais grupas «Queen» ģitārists Braiens Meijs (Brian May) un sensacionālā dziedātāja Kerija Elisa (Kerry Ellis).

Koncertā «The Candlelight Concerts» bija iespēja klausīties gan melodijas no «Queen» klasikas, gan arī abu mākslinieku iemīļotās dziesmas – kas izcēla Kerijas neparasto balss tembru Braiena ģitāras un vokāla pavadījumā. Koncerta apmeklētājiem bija iespēja dzirdēt tādus pasaules hītus, kā «Somebody to Love», «Love of My Life», «Crazy Little Thing Called Love», kā arī dziesmas no K.Elisas solo albuma «Anthems».

Mākslinieku profesionālā sadarbība ilgst jau vairāk kā 11 gadus. K.Elisa pirmo reizi B.Meija uzmanību piesaistīja ar savu darbošanos mūziklā «We will Rock You», kuru savā laikā veidoja grupas «Queen» mūziķi. Šajā mūziklā Kerija izpildīja vienu no galvenajām lomām. Abi mākslinieki gadu gaitā kopīgi koncertējuši arī vairākos šovos un koncertos Anglijā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu