«Skonto» prezidents sodīts par aizskarošiem izteikumiem (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas komandas Rīgas «Skonto» prezidentam Vladimiram Koļesņičenko par viņa aizskarošajiem izteikumiem sociālajos tīklos Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisija piemērojusi 280 eiro naudas sodu.

Kā zināms, iepriekšējās nedēļas piektdienas vakarā Koļesņičenko savā sociālā tīkla «Twitter» kontā veica vairākus agresīvus ierakstus, kas netieši tika vērsti virslīgas vadības virzienā. «Skonto» kluba prezidents tajos izmantoja vairākus necenzētus vārdus, bet pēc tam veiktie ieraksti no Koļesņičenko konta tika izdzēsti.

Ar šādiem izteikumiem «Skonto» prezidents pārkāpis Latvijas futbola Ētikas kodeksu. Pēcāk arī LFF savā paziņojumā asi nosodīja Koļesņičenko sacīto.

Pašlaik «Skonto» komanda cīnās par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt Latvijas «SMScredit.lv Virslīgas» futbola čempionātā. Sākotnēji klubam nenokārtoto finansiālo saistību dēļ licence startam čempionātā tika atteikta, bet šonedēļ LFF Apelācijas komisija izskata «Skonto» un otra pašlaik nelicencētā virslīgas kluba Daugavpils «Daugava» iesniegtās apelācijas.

«Skonto» ir visu laiku titulētākā Latvijas futbola komanda. Valsts čempionātā nepārspēta tā palika laika posmā no 1992. līdz 2004. gadam, kā arī 2010. gadā.

Pašlaik dalībai jaunās sezonas čempionātā apstiprināti astoņi klubi, bet sezona sāksies šajā nedēļas nogalē.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu