Robens pagarina līgumu ar «Bayern»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Viens no Vācijas bundeslīgas čempionvienības Minhenes «Bayern» līderiem nīderlandietis Arjēns Robens pagarinājis līgumu ar klubu līdz 2017. gadam.

Lai gan līgums 30 gadus vecajam Robenam ar komandu bija spēkā vēl līdz 2015. gadam, tomēr pussargs izmantojis kluba piedāvāto iespēju un pagarinājis kontraktu vēl uz diviem gadiem.

«Nespēju aprakstīt sajūtas, cik laimīgs kopā ar ģimeni jūtos, atrazdamies šeit. Esmu priecīgs spēlēt Minhenes klubā, tāpēc ceru, ka turpmākajos gados spēšu komandai palīdzēt izcīnīt daudz trofeju,» pēc līguma parakstīšanas atzinis futbolists.

Par spīti piedzīvotajiem savainojumiem šajā sezonā Robens ar 31 cīņā gūtiem 18 vārtiem joprojām ir viens no vadošajiem spēlētājiem «Bayern» rindās.

«Robens ir fantastisks spēlētājs. Viņš ir pierādījis savu vērtību šajā klubā ne tikai pērnajā UEFA Čempionu līgas finālā, bet komandā kopumā,» izteicies «Bayern» kluba priekšsēdētājs Karlhaincs Rummenige.

Robens Minhenes klubā spēlē kopš 2009. gada, kad par aptuveni 25 miljoniem eiro pārnāca no titulētā Spānijas futbola granda Madrides «Real». Šajā laikā viņš divas reizes uzvarējis bundeslīgas čempionātā, divreiz triumfējis Vācijas kausa izcīņas sacensībās, vienu reizi izcīnījis UEFA Superkausu, kā arī virs galvas pacēlis Čempionu līgas trofeju.

Bundeslīgas kopvērtējumā «Bayern» ar 71 punktu 25 spēlēs ieņem ļoti pārliecinošu pirmo vietu. Tāpat komanda jau nodrošinājusi vietu UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu