Francijas pilsētas mērs pēc pārkāpuma pārsteidz policistus ar vēl nedzirdētu atrunu (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: .H0oT., CC BY-NC-ND 2.0

Neilgi pirms pašvaldību vēlēšanām kādas Ziemeļfrancijas pilsētiņas mērs tika pieķerts ievērojami pārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu. Savai rīcībai mērs nosauca pamatojumu, kādu ceļu policistiem vēl nebija nācies dzirdēt, ziņo «The Local».

Apstādinot atļautā ātruma pārkāpējus likumsargiem bieži nākas dzirdēt visdažādākās atrunas - kādam ļoti jāsteidzas uz darbu, citam sieva tūlīt dzemdēs, vēl kāds vienkārši aizmirsis apskatīties spidometrā.

Kad Ziemeļfrancijas pilsētiņas mērs Žans-Luiss Henons tika apstādināts, jo viņš atļauto braukšanas ātrumu bija pārsniedzis par 60 kilometriem stundā (km/h), Henons ceļu policistus pārsteidza nesagatavotus. Pilsētiņas mērs apgalvoja, ka paātrinājies līdz 150 km/h, jo vienkārši vēlējies pēc automazgātuves apmeklējuma savu auto nožāvēt.

«Es devos nomazgāt savu auto, atpakaļceļā es palielināju ātrumu tikai kādu vienu kilometru, lai nožāvētu savu auto,» policistiem bija sacījis Henons.

Par ātruma pārkāpumu sodītais mērs vietējam laikrakstam uzsvēris, ka viss tiešām ir bijis tā kā viņš teicis, bet atzina, ka arī pilsētas mēriem likums ir jāievēro.

Henons cer, ka vēlētāji neietekmēsies no šī starpgadījuma un svētdien gaidāmajās velēšanās viņu atkal pārvēlēs amatā.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu