Dizaineres Lorenas Skotas nāve atzīta par pašnāvību (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu modes dizainere Lorena Skota izdarījusi pašnāvību, trešdien apstiprināja Ņujorkas koronera birojs.

Kā jau ziņots, pirmdien 49 gadus vecā Skota tika atrasta mirusi savā dzīvoklī Manhetenā. Viņa ir britu rokgrupas «The Rolling Stones» līdera Mika Džegera ilggadējā partnere.

Skota bija pakārusies pie durvju roktura piesietā šallē. Skotas nāves laikā «The Rolling Stones» atradās Austrālijā, kur bija iecerējuši atklāt koncertturneju vairākās tās pilsētās, kā arī Jaunzēlandē. Taču pēc dizaineres nāves koncerti tika pārcelti uz vēl nezināmu laiku.

70 gadus vecais Džegers atgriezās Ņujorkā. «Es joprojām nespēju saprast, kā mana mīļotā un labākā draudzene varēja izbeigt savu dzīvi tik traģiskā veidā,» savā mājaslapā raksta mūziķis. «Mēs kopā aizvadījām daudzus brīnišķīgus gadus un izveidojām sev lielisku dzīvi.»

Skota un Džegers sāka tikties 2001.gadā. Saskaņā ar Lielbritānijā iesniegtajām atskaitēm Skotas modes zīmolam «L'Wren Scott» nav klājies viegli. 2012.gadu tas noslēdzis ar 5,9 miljonu ASV dolāru (4,2 miljonu eiro) zaudējumiem.

Savukārt pagājušajā mēnesī modes nams attiecās no dalības Londonas modes nedēļā, aizbildinoties, ka audumi tikuši piegādāti pārāk vēlu. Skotas pieguļošās kleitas bija iecienījušas gan Holivudas zvaigznes, gan arī ASV pirmā lēdija Mišela Obama.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu