Štrombergs nedēļas nogalē uzsāks jauno BMX sezonu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Vienīgais un divkārtējais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs šīs nedēļas nogalē uzsāks jauno sacensību sezonu, startējot Oldsmarā notiekošajās «Gator National» sacensībās, kas iekļautas ASV čempionāta kalendārā.

Štrombergs, kurš pagājušajā sezonā otro reizi kļuva par Eiropas čempionu, kā arī bija piektais ASV čempionāta kopvērtējumā, aizvadījis aktīvu un mērķtiecīgu treniņu procesu jaunajai sezonai.

Māris, kopā ar saviem kluba biedriem no «Māra Štromberga aģentūras» – Edžu Treimani, Rihardu Veidi, Kristenu Krīgeru un treneri Ivo Lakuču gatavošanos jaunajai sezonai iesāka Valmierā, bet tad devās uz Spāniju un Angliju, kur turpināja aktīvu treniņu darbu.

Šobrīd Štrombergs kopā ar savu treneri atrodas ASV, kur šīs nedēļas nogalē arī uzsāks jauno sacensību sezonu. Mūsu sportists izies uz starta ASV čempionāta posmā «Gator National», kas norisināsies Floridas štatā Oldsmaras pilsētā. Kā jau ASV čempionāta posmos ierasts, nedēļas nogalē vienā trasē norisināsies divi čempionāta posmi.

Štrombergs, kurš turpina pārstāvēt «Free Agent/ Rockstar» komandu, šogad koncentrēsies uz startiem ASV čempionāta posmos un Pasaules kausa izcīņā. Tāpat divkārtējais olimpiskais un divkārtējais pasaules čempions cīnīsies par Eiropas čempiona titulu, kas šogad tiks noteikts vienās unikālās sacensībās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu