Apakšveļā pāri Šveices robežai mēģina pārvest 40 000 eiro (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Images_of_Money, CC BY-SA 2.0

Šveices muitas darbinieki vilcienā pamanījuši kādu vīrieti, kurš bija manāmi nervozs. Pārbaudot viņa mantas, muitnieki atrada apakšveļā rūpīgi paslēptas naudas paciņas, ziņo «The Local».

Vīrietis deklarācijā bija norādījis, ka viņam līdzi ir 5000 eiro skaidrā naudā, taču uz notikuma vietu izsauktā policija vīrieša bagāžā atrada 40 000 eiro, kas bija noslēpti apakšveļā.

Pārbaudot viņa mantas, policija viņa makā atrada vēl 5000 eiro, vīrietim līdzi bija arī konverts, kurā likumsargi atrada vēl nepilnus 8000 eiro. Vīrietis bija ceļā no Šveices uz Milānu.

Viņam izvirzītas apsūdzības par naudas atmazgāšanu, tomēr šis gadījums ir salīdzinoši nenozīmīgs uz kādas citas lietas fona, kad kāda itāļu ģimene Lieldienu brīvlaikā savā auto šķērsoja Itālijas-Šveices robežu. Muitas darbinieki viņu automašīnā atrada zelta stieņus 4,5 miljonu eiro vērtībā.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu