Artuss Kaimiņš «Suņu būdā» kaitina modes mākslinieku Dāvidu (99)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Vakar, 19. martā raidījumā «Suņa būda» viesojās skandalozais modes mākslinieks Dāvids jeb Romans Andrejevs, kurš agrāk popularitāti iemantoja ar skarbajiem komentāriem par dažādiem cilvēkiem un modi. 

Artuss Kaimiņš šajā raidījumā pārsteidza ar savu izskatu, - viņš bija tērpies vien bokseršortos un ādu nokrāsojis zilā krāsā, kā arī acīs ievietojis zilas kontaktlēcas.

Dāvids, kurš kādu laiku pavadījis Ķīnā, ir krasi mainījis savu vizuālo tēlu, kā arī vairs par dažādiem jautājumiem neizsakās tik skarbi, kā iepriekš.Tāpat Dāvids bija daudz miermīlīgāks un nosvērtāks. Raidījuma vadītājs Artuss Kaimiņš dažādos veidos centās Dāvidu izprovocēt, lai Dāvids atklāj savu viedokli par dažādiem jautājumiem, taču Dāvids vairākkārt atbildēja īsi un nevēlējās ieslīgt detaļās, sakot, ka tas viņu neinteresē, kas Artusu Kaimiņu pat sadusmoja. Artuss Dāvidam uzdeva dažādus jautājumus par Dāvida privāto dzīvi, spilgtiem pagātnes notikumiem, orientāciju, kā arī par modi Latvijā.

Komentāri (99)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu