Sirdslēkmi pārcietušais NHL hokejists pēc operācijas jūtoties labi (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dalasas «Stars» centra uzbrucējs Ričs Peverlijs, kurš iepriekšējā nedēļā Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mača laikā saļima uz komandas rezervistu soliņa, pēc veiksmīgas sirds operācijas jūtas labi, pavēstījis klubs.

«Stars» pagājušās nedēļas sākumā savā laukumā uzņēma Kolumbusas «Blue Jackets» komandu, bet, kad pirmajā trešdaļā bija nospēlētas piecas minūtes un 50 sekundes, Peverliju piemeklēja sirdsdarbības traucējumi, kā rezultātā viņš pēc savas maiņas aizvadīšanas uz soliņa saļima.

Otrdien 31 gadu vecajam hokejistam tika veikta operācija, kurā ārsti noregulēja sportista sirdsdarbības ritmu. Gaidāmais atveseļošanās periods varētu būt divi vai trīs mēneši. Tā laikā dakteri vērtēs, vai Peverlijs var turpināt savu NHL karjeru.

Mačs starp «Stars» un «Blue Jackets» tiks atsākts 9. aprīlī. Mačs ilgs visas 60 minūtes, taču Kolumbusas komanda jau no tā paša sākuma atradīsies vadībā ar 1:0, jo tā guva vārtus, pirms Peverliju piemeklēja sirdsdarbības problēmas.

Kā ziņots, Peverlijam jau iepriekš bijušas sirds problēmas, kuru dēļ viņš izlaida visu pirmssezonas nometni un sezonas pirmo maču. Nedienas atsākās pirms divām nedēļām, kad spēlētājs ar komandu nedevās uz Kolumbusu, lai tur tiktos ar «Blue Jackets».

Pirms šīs sezonas veiktajās procedūrās hokejistam cerēja novērst neregularitāti sirdspukstos.

Šosezon Peverlijs piedalījās 62 spēlēs, kuru laikā guva septiņus vārtus un atdeva 23 rezultatīvas piespēles.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu