Foto: Krievijā autovadītajs «novieto» savu spēkratu dzīvojamās mājas sienā (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krievijas Iekšlietu ministrija

Krievijā, Samaras apgabalā kādam «Lada Priora» vadītājam izdevās savu automašīnu «novietot» tieši kādas dzīvojamās mājas sienā, liecina Krievijas Iekšlietu ministrijas portālā ievietotie attēli.

Ceļu satiksmes negadījums norisinājies 17.marta vakarā, kad kāds vietējais iedzīvotājs, pārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu, zaudēja kontroli pār sava spēkrata vadību un auto noskrēja no ceļa. Automašīna sākumā šķērsoja grāvi, bet pēc tam tai priekšā bija metāla žogs, kas spēkratam «kalpoja» kā tramplīns un auto savu ceļu turpināja pa gaisu, līdz ietriecās dzīvojamās mājas sienā.

Avārijas izraisītājs un nepilngadīgā meitene, kas tobrīd atradās mājā, negadījumā necieta, taču pamatīgi bojāta tika viena mājas siena, apdraudot arī visu pārējo mājas struktūru

Medicīniskajā ekspertīzē noskaidrots, ka vīrietis negadījuma brīdī bijis alkohola reibumā, turklāt policija atklāja, ka 1987.gadā dzimušais vīrietis oktobrī jau ticis sodīts par braukšanu dzērumā.

Tiesa vīrietim nozīmējusi 18 mēnešu braukšanas aizliegumu, taču viņa lietu vēl turpinās izskatīt. Process vīrietim var beigties arī ar cietumsodu.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu