Mutko: Izlases trenera jautājumā gaidu rīcību no Tretjaka (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas Sporta ministrs Vitālijs Mutko sacījis, ka gaida Krievijas hokeja federācijas lēmumu par valstsvienības jauno galveno treneri.

«Termiņš jau beidzās vakar. Maijā komandai ir jāpiedalās pasaules čempionātā, tādēļ jābūt skaidrībai šajā jautājumā pēc iespējas ātrāk,» ministru citē laikraksts «Izvestija».

«Nākamnedēļ mēs nopietni ķersimies šai lietai klāt. Vispirms par treneri jātiek skaidrībā Hokeja federācijai. Tai ir jāpiedāvā kandidatūras un jāiesniedz situācijas skaidrojums. Pēc tam mēs kopā apspriedīsim šos jautājumus. Gaidu rīcību no federācijas prezidenta Vjačeslava Tretjaka,» piebilda Mutko

Kā zināms, viens no kandidātiem uz Krievijas izlases trenera amatu ir bijušais Latvijas izlases treneris Oļegs Znaroks, bet vakar Krievijas presē parādījās informācija, ka uz izlases trenera vietu pretendē arī Novosibirskas «Sibirj» galvenais treneris Dmitrijs Kvartaļnovs.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu