Izmeklēs Vācijas karoga dedzināšanu «Zeņit» kluba līdzjutēju vidū (16)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) uzsākusi disciplināro izmeklēšanu par Krievijas kluba Sanktpēterburgas «Zeņit» līdzjutēju agresīvajām darbībām UEFA Čempionu līgas mačā pret Vācijas komandu Dortmundes «Borussia».

Trešdienas vakarā Sanktpēterburgas klubs izstājās no UEFA Čempionu līgas, jo astotdaļfinālā divu maču summā ar 4:5 piekāpās Vācijas vicečempioniem «Borussia». Tiesa, atbildes spēlē Krievijas klubam izbraukumā izdevās uzvarēt ar 2:1, taču ar to bija par maz, lai kvalificētos ceturtdaļfinālam.

«Zeņit» komandas līdzjutēji vienā no epizodēm Vācijas kluba stadionā sadedzinājuši baneri, kura uzraksts bijis izvietots uz Vācijas karoga fona. Tāpat viesu fani tribīnēs neatļauti izmantoja pirotehniku.

Kā vēsta Krievijas mediji, UEFA notikušo izmeklēs tikšanās laikā 14.maijā.

Krievijas klubs uzsver, ka liecības par karoga dedzināšanu tribīnēs netika ierakstītas spēles protokolā.

Krievijas premjerlīgas kopvērtējumā «Zeņit» ar iekrātu 41 punktu 21 spēlē šobrīd atrodas otrajā vietā, par trim punktiem atpaliekot no Maskavas «Lokomotiv».

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu