HK «Rīga» zaudē izšķirošo kauju (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.eu

Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Harlamova kausa izcīņas otrās kārtas sērijas izšķirošajā, piektajā spēlē šodien HK «Rīga» izbraukumā ar 2:3 piekāpās Maskavas «Krasnaja armija», sērijā piedzīvojot zaudējumu ar 2-3.

Spēles 9. minūtē rīdziniekus vadībā izvirzīja Rodrigo Ābols, taču jau pēc 48 sekundēm Pāvels Karnauhovs panāca izlīdzinājumu, bet 17. minūtē Kirils Kovaļevskis izvirzīja vadībā laukuma saimniekus.

Otrajā trešdaļā vārti netika gūti, bet trešā perioda 8. minūtē Kovaļevskis trešoreiz raidīja ripu Riharda Cimermaņa sargātajos vārtos, savukārt trešdaļas vidū Cimermanis tika galā ar soda metienu. Lai gan minūti un 56 sekundes līdz pamatlaika beigām Edgars Siksna vienus vārtus atguva, tomēr atspēlēties viesiem neizdevās.

Atgādinām, ka sērijas pirmajās divās spēlēs Maskavā uzvaras ar 7:2 un 6:2 svinēja mājinieki, bet nākamajos divos mačos Piņķos «rīdzinieki» revanšējās ar 4:3 (papildlaikā) un 3:0.

Rietumu konferences pusfināla sērijā HK «Rīga» tiksies ar Čerepovecas «Almaz» komandu («Krasnaja armija» mērosies spēkiem ar Sanktpēterburgas SKA-1946).

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu