Pēc spriedzes filmu cienīgas pakaļdzīšanās autovadītājam Rīgā izdodas aizbēgt no policijas (112)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Ceturtdienas vakarā Rīgas Pašvaldības policijas darbinieki pamanīja kādu «Lexus» markas automašīnu, kas pārkāpa ceļu satiksmes noteikumus. Kad policisti auto mēģināja apturēt, tā vadītājs uzsāka bēgšanu, pa ceļam arī ietriecoties citā automašīnā, «Apollo» uzzināja Pašvaldības policijā.

Ceturtdien ap pulksten 17.00 Pašvaldības policijas auto patruļa pamanīja brūnas krāsas automašīnu «Lexus» ar valsts reģistrācijas numuru «EN-4111», kas sastrēguma laikā šķērsoja krustojumu pie sarkanās gaismas pa pretējo braukšanas joslu. Ar ieslēgtām bākugunīm policijas darbinieki devās pakaļ agresīvajam braucējam. «Lexus» vadītājs izlēma, ka labāk mēģināt mukt, nekā saņemt administratīvā pārkāpuma protokolu.

Krustpils un Katlakalna ielu krustojumā bēglis ietriecās automašīnā «Peugeot», bet, neskatoties uz to, turpināja mukt tālāk. Ņemot vērā to, ka mūkošā automašīna jau tika izsludināta meklēšanā, policijas ekipāža pieņēma lēmumu neturpināt pakaļdzīšanos, bet pārliecināties, par «Peugeot» pasažieru veselības stāvokli. Negadījumā iesaistītajām personām steidzama palīdzība nebija vajadzīga, tādēļ turpinājās likumpārkāpēja meklēšanas darbi.

Mazāk kā pēc stundas pamestā automašīna tika atrasta Dārziņos. Adresē tika izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri pārņēma darbu notikuma vietā.

Policija lūdz atsaukties visus, kuru rīcībā ir informācija par transporta līdzekļa iespējamo vadītāju un zvanīt pa tālruni 110.

Komentāri (112)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu