Aprīlī Rīgā notiks starptautiskā izstāde «Auto 2014» (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 11. līdz 13.aprīlim Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā norisināsies ikgadējā starptautiskā autoindustrijas izstāde «Auto 2014», kas tradicionāli ieskandina pavasari auto entuziastiem un profesionāļiem. Tāpat kā līdz šim, arī šogad tā apvienos četras tematiskās sadaļas plašam interešu lokam – «Auto», «Transporta tehnika», «Auto mehānika» un «Auto Exotica», "Apollo" informēja izstādes rīkotāji.

Jauno automobiļu potenciālie pircēji vai vienkārši interesenti starptautiskajā izstādē vienkopus varēs aplūkot un salīdzināt dažādu marku jaunākos modeļus. Šobrīd dalību «Auto» izstādē jau ir apstiprinājuši «Alfa Romeo», «Cadillac», «Chevrolet», «Dacia», «Fiat», «Ford», «Hyundai», «Isuzu», «Jeep», «Kia», «Lancia», «Mazda», «Nissan», «Opel», «Peugeot», «Renault» «SEAT» un «Suzuki».

Plašajā jauno automobiļu piedāvājumā ne viens vien potenciālais pircējs var apmaldīties, tādēļ pirms lēmuma pieņemšanas lieti noder ieklausīties profesionāļu vērtējumā. Līdz ar izstādi «Auto» startēs arī ikgadējais konkurss «Latvijas Gada auto», kurā autožurnālisti un nozares profesionāļi testa braucienos vērtē jaunākos Latvijas tirgū nonākušos spēkratus. «Gada auto» īpašajā izstādes stendā varēs aplūkot konkursam pieteiktos jaunos modeļus, kas cīnīsies par titulu «Latvijas Gada auto 2015», kā arī uzzināt žūrijas viedokli par iepriekšējo gadu pretendentiem.

Neskaitot jaunos vieglos un apvidus automobiļus, starptautiskās izstādes «Auto 2014» tematiskajā sadaļā «Transporta tehnika» būs aplūkojams arī jaunākais komerctransports un industriālā tehnika, kā arī aprīkojums tranzīta un loģistikas nozaru uzņēmumiem.

Savukārt tematiskajā sadaļā «Auto mehānika», kas būs interesanta ne tikai nozares profesionāļiem, bet arī ikdienas auto entuziastiem, tiks izstādīts autoservisu aprīkojums, automobiļu remonta instrumenti un auto piederumi. Šeit apmeklētāji varēs nolūkot, piemēram, skaistākos riepu diskus, ar kuriem aplaimot savu spēkratu vasaras sezonas sākumā.

Tomēr Rīgas starptautiskās autoizstādes tradicionālā odziņa, kas apmeklētājos rada visplašāko rezonansi, ir «Auto Exotica» ekspozīcija – viens no Austrumeiropas lielākajiem autotūninga šoviem un tikšanās vieta autoklubiem. Arī šogad eksotisko spēkratu sadaļā varēs aplūkot ne tikai vietējos pārveidotos auto, bet arī tūninga šedevrus no ārvalstīm.

Gan pēc ekspozīcijas lieluma un kvalitātes, gan apmeklētāju un dalībnieku skaita pēdējos gados izstāde ir pārliecinoši kļuvusi par lielāko Baltijā. Pērn izstādi «Auto 2013» trijās dienās Rīgā apmeklēja pavisam 31 977 cilvēki, kas ir par aptuveni 10 % vairāk nekā gadu iepriekš

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu