Keita Buša izziņojusi koncertus 35 gadus pēc vienīgās turnejas (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reklāmas foto

Britu dziedātāja Keita Buša piektdien negaidīti paziņojusi par vairāku koncertu sniegšanu Londonā, kaut arī līdz šim viņa koncertturnejā devusies tikai vienreiz - pirms 35 gadiem. Buša, kura nesen laida klajā albumu «50 Words For Snow», augustā un septembrī arēnā «Hammersmith Apollo» sniegs 15 koncertus.

«Ar prieku paziņojam, ka sniegsim vairākus koncertus šī gada augustā un septembrī,» 55 gadus vecā Buša raksta savā mājaslapā. 1978.gadā Buša kļuva slavena ar dziesmu «Wuthering Heights». Viņa tolaik bija 19 gadus veca. 1979.gadā viņa devās koncertturnejā.

Lai arī vēlākajos gados viņa izdeva tādus pazīstamus hitus kā «Running Up That Hill» un «Don't Give Up» ar Pīteru Geibrielu, viņa sniedza tikai dažus atsevišķus koncertus. 2011.gada intervijā žurnālam «Mojo» Buša atzina, ka koncertturnejas esot «ļoti baudāmas, taču fiziski - absolūti iztukšojošas».

«Varbūt es kādreiz koncertēšu,» viņa tolaik pieļāva. «man gribētos to izdarīt, pirms vēl kļūstu pavisam veca.» Koncerti norisināsies Londonā no 26.augusta līdz 19.septembrim. Biļetes nonāks pārdošanā 28.martā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu