Ķīpsalā būs apskatāmi retu šķirņu suņi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tikai un vienīgi šajā nedēļas nogalē, 22. un 23. martā, izstādē «Petekspo. Latvijas uzvarētājs 2014» Ķīpsalā būs sastopami īsti retumi – Terceiras bārdainais suns, šikoku, hokaidietis, Japānas nacionālais «dārgums» – kisju un citas retas suņu šķirnes kādas Latvijā vēl nav reģistrētas, «Apollo» informēja Inese Libere. 

Ar Smolandes vārdu visbiežāk saistās mazais, slavenais nerātnis Emīls un viņa nedarbi. Taču suņu pazinējiem, bet, jo īpaši medniekiem, Smolande zināma ar Zviedrijā selekcionēto dzinējsuni, kam dots šīs vietas vārds. Izstādē būs aplūkojami arī porcelāna dzinējsuņi un Burbonē putnusuņi no Francijas, kā arī Drentes irbjusuns no Nīderlandes.

Tāpat Ķīpsalā būs sastopami suņi arī ar ļoti interesantiem nosaukumiem – Kromforlenders un Terceiras bārdainais suns, kā arī jaunā ASV izveidotā šķirne – amerikāņu kailais terjers, kas ir piemērots pat alerģiskiem cilvēkiem.

Kā zināms, 22. un 23. martā Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks izstāde «Pet Ekspo. Latvijas uzvarētājs 2013» – lielākā un mīļākā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde Baltijā. Ķīpsalā notiks profesionālās suņu un kaķu izstādes, varēs aplūkot visdažādāko mājdzīvnieku un eksotisko dzīvnieku ekspozīciju un iepazīties ar plašu zooindustrijas preču un pakalpojumu piedāvājumu. Divu dienu laikā starptautiskajā suņu izstādē piedalīsies vairāk nekā 4000 suņu no 16 valstīm, kuri pārstāvēs 260 šķirnes.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu