Taurupes avārijā bojāgājušā puiša mammai morgā paveras baiss skats (337)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija/LETA

11.marta rītā uz Taurupes-Zaubes ceļa avarēja automašīna un notikuma vietā mira visi seši automašīnas pasažieri. Pēc negadījuma bojāgājušo tuvinieki tika izsaukti uz medicīniskās ekspertīzes centru Ogrē, lai atpazītu mirušos. Bojā gājušā Mārtiņa mammai morgā pavēries baiss skats, vēsta TV3 raidījums «Bez Tabu».

Kad bojāgājušā puiša mamma Margita Mazkalniņa tika ievesta morgā, lai atpazītu savu dēlu, viņa tur redzējusi visus bojāgājušos neapsegtus «ar avārijas brūcēm un sekcijas rētām.» Vienīgi meitene esot bijusi apsegta, sacīja uz atpazīšanu uzaicinātā sieviete, piebilstot, ka redzētais viņai joprojām ir kā acu priekšā un ka vājāka cilvēka nervi kaut ko tādu varētu arī neizturēt.

Ogres tiesu medicīniskās ekspertīzes centra direktore Aija Mežsarga skaidro, ka ir izzinājusi situāciju un izslēdz iespēju, ka darbinieks viņu būtu ievedis pie citiem mirušajiem, mātei parādīts tikai viņas dēls un bojāgājusī meitene.

«Vienā brīdī darbinieks vienkārši neredzēja vai nenokontrolēja, kad šī sieviete bija iegājusi saldētavā, kurā glabājas visi mirušie un viņa ieraudzīja to skatu, kuru apmeklētāji parasti nemēdz redzēt un nezina, kā tas izskatās,» situāciju skaidroja Mežsarga.

Bojāgājušā māte, savukārt, skaidro, ka savu dēlu sākotnēji nav varējusi atpazīt, tad viņa aizvesta uz citu telpu, lai apskatītu viņa drēbes un tur viņa arī ieraudzījusi pārējos mirušos bez apsega.

Tiesu medicīniskās ekspertīzes centra direktore uzskata, ka sieviete izplata sagrozītu informāciju, taču Mazkalniņas redzēto apstiprina gan apbedīšanas uzņēmuma darbinieks, gan automašīnas vadītāja, kas uz Ogri atvedusi divas bojāgājušo mammas.

Tiesu medicīnas ekspertīzes centra vadītāja pašlaik ir vienojusies ar bojāgājušā puiša mammu par to, ka viņa uzrakstīs iesniegumu, lai situāciju varētu izmeklēt sīkāk.

Komentāri (337)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu