«Kurbads» iemet sešus vārtus un finālā atjauno vadību (11)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

HK «Kurbads» sestdien Rīgā ar 6:1 uzvarēja HS «Rīga/Prizma» hokejistus un izvirzījās vadībā Latvijas čempionāta finālsērijā, informēja rīkotāji.

Sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām HK «Kurbads» ir vadībā ar 2:1. Sērija turpināsies svētdien ar vēl vienu spēli «Volvo» sporta centra hallē, Rīgā.

Pa diviem vārtiem sestdien uzvarētājiem guva Edgars Adamovičs un Ronalds Cinks.

Izšķirošu pavērsienu sērijas trešajā spēlē HK «Kurbads» panāca otrajā trešdaļā, lai gan tās sākumā pēc kļūdas ielaida vārtus un ļāva pretiniekiem panākt izlīdzinājumu 1:1. Taču Hārdijs Parādnieks ar metienu no zilās līnijas ātri atjaunoja vienu vārtu pārsvaru, bet Ronalds Cinks un Edgars Adamovičs līdz trešdaļas vidum panāca 4:1. Aizsargam Adamovičam tie bija otrie vārti spēlē, jo pirmajā trešdaļā viņš no vārtu priekšas atklāja rezultātu.

Sīkām rupjībām bagātā trešdaļas turpinājumā rezultāts nemainījās, un HS «Rīga/Prizma» visi centieni samazināt rezultāta starpību arī pēdējā periodā bija nesekmīgi. Laukuma saimniekiem nepalīdzēja arī vārtsarga aizstāšana ar laukuma spēlētāju jau nepilnas četras minūtes pirms spēles beigām. Pēdējā minūtē Cinks un Ēriks Bisenieks divreiz raidīja ripu tukšos HS «Rīga/Prizma» vārtos.

Jau ziņots, ka pirmajās spēlēs Ogrē HK «Kurbads» trešdien uzvarēja ar 10:2, bet HS «Rīga/Prizma» revanšējās ceturtdien ar 4:3 pagarinājumā.

Latvijas čempionāta finālsērijas spēle: HS «Rīga/Prizma» - HK «Kurbads» 1:6 (0:1, 1:3, 0:2)

Vārtus guva: Aleksandrs Baburins - Edgars Adamovičs 2, Ronalds Cinks 2, Hārdijs Parādnieks, Ēriks Bisenieks.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu