«Hannover 96» plāno izpirkt Rudņeva līgumu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas bundeslīgas klubs «Hannover 96» gatavojas izmantot iespēju un izpirkt Latvijas futbola uzbrucēja Artjoma Rudņeva kontraktu, šodien pavēstīja klubs.

Rudņevs uz «Hannover 96» komandu pārgāja janvāra sākumā, kad līdz sezonas beigām tika izīrēts no Hamburgas SV (HSV) komandas. Pārejas līgumā tika noteikts, ka Hannoveres klubs drīkstēs izpirkt Latvijas uzbrucēja kontraktu par diviem miljoniem eiro.

«Mēs esam ļoti apmierināti ar viņu,» «Hannover 96» ģenerālmenedžeris Dirks Dufners izteicās intervijā televīzijas kanālam «Sport1». «Šobrīd izskatās, ka noteikti izmantosim iespēju viņu izpirkt.»

Astoņās «Hannover 96» komandas rindās aizvadītajās spēlēs 26 gadus vecais Rudņevs guvis trīs vārtus.

Kā ziņots, pagājušajā sezonā Rudņevs sevi veiksmīgi pieteica bundeslīgas čempionātā, HSV rindās gūstot 12 vārtus. Tomēr šosezon viņa pozīcija komandas sastāvā bija jūtami mainījusies un sezonas pirmajā pusē Rudņevs devās laukumā tikai septiņās spēlēs, vārtus tā arī negūstot.

Rudņevs 2012. gada maijā ar HSV komandu noslēdza līgumu uz četriem gadiem, kad viņu iegādājās no Polijas kluba Poznaņas «Lech». Uzbrucējs kļuva par vēsturē pirmo Latvijas futbolistu bundeslīgas čempionātā.

Latvijas izlasē Rudņevs līdz šim aizvadījis 27 spēles, izceļoties ar vienu precīzu sitienu.

Vācijas bundeslīgas kopvērtējumā pašlaik «Hannover 96» ar 29 punktiem 26 spēlēs ieņem 11. vietu. Tikmēr HSV kontā ir 23 punkti un tā atrodas vien 16. pozīcijā. Zīmīgi, ka Hamburgas komanda ir vienīgā, kas nekad nav izkritusi no bundeslīgas, bet pašlaik ir samērā tuvu tam.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu