Būtiska informācija e-talonu lietotājiem (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šogad daudziem būs jāmaina sabiedriskā transporta personalizētie e-taloni Rīgā, jo beidzas to piecu gadu derīguma termiņš, vēsta Latvijas Radio.

Kā Latvijas Radio pastāstīja «Rīgas satiksmes» pārstāvis Viktors Zaķis, aprīlī e-talonu derīguma termiņš beigsies 20 000 līdz 25 000 to īpašnieku. Maiņa notikšot bez maksas, ja vien e-taloni nebūs bojāti.

«Laikam pasaulē nav nekā, kam nebūtu derīguma termiņa, nav izņēmums arī šīs elektroniskās norēķinu kartes jeb e-taloni,» saka Zaķis.

Viņš skaidro, ka mikroshēmām, kas atrodas šajās kartēs, pienāk laiks, kad tās vairs nav kalpot spējīgas, un tās jāmaina pret jaunām. Vienlaikus tas ir arī veids, kā atjaunināt informāciju, ko ne vienmēr cilvēki atjaunina.

Personalizēto e-talonu derīguma termiņš rakstīts uz kartes, bet lielākā daļa cilvēku to nepamana, tāpēc «Rīgas satiksme» šodien sāk kampaņu, lai pievērstu cilvēku uzmanību savu e-talonu derīguma termiņam.

Savukārt tiem cilvēkiem, kas pagājušā gada beigās un jaunā gada sākumā izņēmuši «Rīdzinieku kartes», uztraukties nevajag. Visām jaunajām kartēm derīguma termiņš būs 10 gadi.

«Rīgas satiksmes» klientu apkalpošanas centri ir gatavi lielākam cilvēku pieplūdumam, tāpēc cilvēki var droši doties mainīt savus e-talonus. Tāpat pastāv iespēja jaunam e-talonam vai «Rīdzinieka kartei» pieteikties, izmantojot «Rīgas satiksmes» mājas lapu www.rigassatiksme.lv.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu