Kāds laiks gaidāms šonedēļ un brīvdienās? (8)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: joshwept, CC BY-SA 2.0

Līdz trešdienai Latvijā gaidāmi nokrišņi, pārsvarā lietus, otrdienas rītā iespējamas stipras lietusgāzes, Kurzemē arī ļoti intensīvs slapjš sniegs, savukārt no ceturtdienas iestāsies pārsvarā sauss un saulains laiks, liecina «Global Forecast System» prognoze.

Tuvākajā diennaktī uz dienvidiem no Latvijas pastiprināsies ciklons, tā ietekmē otrdienas naktī un dienas pirmajā pusē valsts rietumu un centrālajā daļā daudzviet gaidāms lietus, vietām stipras lietusgāzes, iespējams pērkona negaiss, krusa un slapjš sniegs. Dažviet Kurzemē iespējams ļoti stiprs slapjš sniegs un putenis. Nokrišņu mākoņi virzīsies no dienvidiem uz ziemeļiem.

Vēlāk otrdien un trešdien daudzviet Latvijā līs, sniegs vairs nebūs iespējams. Sākot no ceturtdienas, pārsvarā gaidāms sauss un saulains laiks.

Otrdien pastiprināsies austrumu, ziemeļaustrumu vējš, Kurzemē brāzmās līdz 20 metriem sekundē. Arī trešdien daudzviet pūtīs spēcīgs austrumu vējš, ceturtdien tas pierims.

Gaisa temperatūra otrdien pakāpsies līdz +4..+9 grādiem, valsts dienvidaustrumos – līdz +12..+16 grādiem. Nedēļas vidū daudzviet valstī gaisa temperatūra pārsniegs +10 grādu atzīmi, nedēļas nogalē laiks kļūs nedaudz vēsāks un naktīs piesals.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu