Šovā «Izklausies redzēts» izceļas «The Cranberries», Bobs Mārlijs un Britnija Spīrsa (86)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Svētdienas, 23.marta vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots jau ceturtais šova «Izklausies redzēts» raidījums, kurā žūrijas un dalībnieku simpātijas otro reizi iekaroja Agnese Rakovska, kura parodēja «The Cranberries» solisti Doloresu O'Riordanu. Atzinīgus vārdus no žūrijas sastāva, kuram vakar bija pievienojusies dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškeviča, ieguva Ralfa Eilanda jeb Boba Mārlija priekšnesums. 

Otro reizi uzvar Agnese Rakovska

Rakovskas dziesmas «Zombie» izpildījums izpelnījās augstas uzslavas gan no dalībniekiem, gan žūrijas, priekšnesums kopumā ieguva 47 punktus. Šajā reizē žūrijas sastāvam bija pievienojusies Jolanta Gulbe-Paškeviča, kura pēc A.Rakovskas priekšnesuma sacīja: «Tu esi apbrīnojami talantīga un daudzpusīga māksliniece. Jebkurā gadījumā tā bija tava interpretācija par šo dziesmu. Es dzirdēju gan tevi pašu, gan šo mākslinieci. Tas bija tik patiesi!» V.Lūriņš: «Jau vairākkārtīgi esmu teicis, ka Agnese savus numurus nostrādā līdz perfekcijai. Taču šajā dziesmā vēl parādījās liela satura izpratne, ko kolēģe Jolanta sauc par interpretāciju.»

Bail par iemiesošanos tēlā

TV3 šovā «Izklausies redzēts» otro nedēļu pēc kārtas 2.vietu ieguva Ralfs Eilands, kas šoreiz bija ieradies kā leģendārais regeja tēvs Bobs Mārlijs un dziedāja «No Woman, No Cry». J.Šipkēvics citēja B.Mārliju: «Mūzika ir vienīgā lieta pasaulē, kas iesit un nesāp!» J.Gulbe-Paškeviča teica: «Šo džeku es pirms tam redzēju koridorā un es taču ne mūžam nevarēju iedomāties, ka tas esi Tu! Es domāju, kas tas ir afrikānis! Es nekad nedomāju, ka tik perfekti tiksi galā ar šo dziesmu.» B.Sipeniece-Gavare piebilda: «Es noticēju tam, ka Ralfs kārtējo reizi ir ārkārtīgi iemiesojies citā tēlā. Vai tu nāc atpakaļ arī kādreiz pie sevis? Ralf, man bail par tevi, tik talantīgiem cilvēkiem, ka viņi var neatnākt atpakaļ!» Savukārt V.Lūriņš atzina: «To var panākt ar iekšējā uguni un darbu, kas rezumējas - skaisti un spoži!»

Piemīlīgā Britnija Spīrsa

3.vietas ieguvēja - amerikāņu popa princese Britnija Spīrsa, kuru atveidoja Liene Greifāne, ar izpildīto dziesmu «Baby One More Time» ne vienam vien skatītājam atsauca atmiņā pusaudžu gadus. J.Šipkēvics dalībniecei L.Greifānei teica: «Britnij, Tu joprojām izskaties, kā no 8c. Un Tu pat izskatījies jaunāka par saviem 9b puišiem.» Savukārt V.Lūriņš teica: «Bezgala jauki. Tu ne tikai uztvēri viņas ārējo tēlu, bet arī uztvēri viņas iekšējo pasauli – to velnu, kas viņu dīda!»

Vakar Samanta Tīna pārtapa par Alīšu Kīzu, un ar dziesmas «Fallin’» priekšnesumu un iegūtajiem 38 punktiem nokļuva 4.vietā. 5.vietu vakar ieņēma Roberto Meloni jeb Pireneju Čigānu karalis Nikolā Reijes no grupas «Gypsy Kings» , kurš ar dziesmas «Baila Me» karstasinīgo izpildījumu ieguva 30 punktus.

6.vietas ieguvēja Olga Rajecka iejutās Rafaelas Karras tēlā un iekustināja skatītājus un žūriju ar dziesmu «A far l’amore comincia tu», par ko saņēma 30 punktus.

Vakar 7.vietā ierindojās Filipa Kirkorova atveidotājs, pats mākslinieks reiz sacījis: «Es esmu pasaules zvaigzne!» Par F.Kirkorovu bija pārvērties pagājušās nedēļas uzvarētājs Rihards Lepers, kurš visas dziesmas »В саду эдемовом» laiku ar nerimstošu smaidu nodejoja.

Ar dziesmu »Звездочка» skatītājus vakar uzrunāja mākslinieks Boriss Moisejevs jeb Dainis Skutelis, kurš ieņēma 8.vietu un 21 punktu.

Marta pēdējā svētdienā, 30.martā, gaidāma jau piektā satikšanās ar pasaules zvaigznē šovā «Izklausies redzēts». D.Skutelis pārtaps par Tomu Džonsu, R.Lepers iejutīsies Leonarda Koena tēlā, O.Rajecka atveidos Anastasiju Kamenskihu, R.Meloni būs Frenks Sinatra, S.Tīna būs ieraugāma kā Lenijs Kravics, L.Greifāne atveidos Sāru Braitmani, R.Eilandu varēs ieraudzīt kā Kurtu Kobeinu un A.Rakovska iejutīsies Meisijas Grejas tēlā.

Šovs «Izklausies redzēts» būs skatāms svētdien, 30.martā, 20:00 kanālā TV3.

Komentāri (86)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu