«Volkswagen» radīs jaunu zīmolu mazbudžeta automobiļiem (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: chrisrockshard, CC BY-NC-ND 2.0

Tuvāko mēnešu laikā lielākais Eiropas autoražotājs «Volkswagen» radīs jaunu auto zīmolu. Šī zīmola auto būs mazbudžeta automašīnas. Vācu autoražotāja konkurenti šajā jomā būs «Dacia», kas ir franču mašīnbūves uzņēmuma «Renault» meitas uzņēmums, raksta ārvalstu mediji.

Jautājums par jauna budžeta zīmola izstrādi kompānijai bija ļoti sarežģīts. Agrāk uzreiz trīs «Volkswagen» vadošie menedžeri pauda bažas, ka zemākas kvalitātes automašīnu ražošana varētu atstāt negatīvu iespaidu uz «Volkswagen» reputāciju. Tāpat, budžeta automobiļu ražošana ir gandrīz neiespējama, ņemot vērā vācu autoražotāja augstos standartus.

Jauno projektu apstiprināja «Volkswagen» vadītājs. Vēlāk izdevās atrast optimālus cenu un kvalitātes risinājumus jaunā zīmola produkcijai. Līdz pavasara beigām «Volkswagen» parakstīs visus nepieciešamos dokumentus par jaunā zīmola izveidi.

Jaunais budžeta auto zīmols tiks radīts, «Volkswagen» sadarbojoties ar saviem Ķīnas partneriem. Automobiļi tirgū varētu parādīties 2016.gada beigās vai 2017.gada sākumā.

Paredzēts, ka jaunie budžeta auto varētu maksāt 7500 eiro. Galvenais mērķa tirgus šiem automobiļiem būs Krievija, Ķīna un Indija.

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu