Pļaviņam/Solovejam uzvara ziemas volejbola turnīrā Austrijā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs nedēļas nogalē izcīnījuši uzvaru Austrijas ziemas volejbola čempionāta trešā posma sacensībās.

Sacensību izšķirošajā mačā Latvijas duets uzvarēja austriešus Mihaelu Muraueru un Florianu Šneceru.

Austrijas ziemas čempionāta tūre norit piecos posmos ar finālsacensībām nākamajā nedēļas nogalē.

Pērnajā decembrī Pļaviņš duetā ar Soloveju DĀR notikušajās sezonas noslēdzošajās Pasaules kausa sacensībās finālā piekāpās citam Latvijas duetam Aleksandram Samoilovam un Jānim Šmēdiņam, kuri izcīnīja pirmo vietu sezonas noslēdzošajā rangā. Šī kļuva par pirmo reizi, kad Pasaules kausa posma finālā savā starpā tikās divi Latvijas dueti.

Pļaviņš ar Soloveju vairākos turnīros kopā spēlēja jau pērnajā rudens pusē. Nākamajā sezonā Pļaviņam iepriekš bija plānots spēlēt pārī ar vienu no Latvijas labākajiem klasiskā volejbola meistariem Hermani Egleskalnu, tomēr zināms, ka Pļaviņš/Solovejs kopīgi piedalīsies arī pirmajos četros Pasaules kausa sezonas posmos, kas notiks ārpus Eiropas.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu