Cik maksā Latvijā audzētie īsie gurķi (44)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Rimi» veikalos visā Latvijā ir nopērkami šogad pirmie Latvijā audzētie īsie gurķi, kurus piegādā kooperatīvā sabiedrība «Baltijas dārzeņi» no SIA «Mārupes siltumnīcām», biznesa portālam «Nozare.lv» informēja SIA «Rimi Latvia» komunikāciju speciāliste Laura Podskočija.

Kilograms pirmo pašmāju īso gurķu maksā 3,99 eiro.

«Mārupes siltumnīcās» audzētie īsie gurķi sākumā tiek novākti nelielos apjomos, tāpēc veikalu skaits, kuros tie būs nopērkami, palielināsies pakāpeniski līdz ar jaunās ražas pieaugumu, skaidro «Baltijas dārzeņu» tirdzniecības projektu vadītājs Jānis Bogdanovs.

Ja turpmākajās dienās saglabāsies pavasarīgi silts laiks, drīz tirdzniecībā nonāks arī pirmie Mārupes tomāti, piebilst Bogdanovs.

Patlaban «Rimi» un «Supernetto» veikalos iespējams iegādāties arī Mārupē audzētos garos gurķus, oranžos lielaugļu tomātus no SIA «Getliņi Eko» siltumnīcas un Kārsavas novada «Mežvidu» sarkanos ķekaru tomātus.

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu