Dziedoša mūķene kļuvusi par starptautisku sensāciju (29)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Screenshot from video

Par starptautisku sensāciju kļuvusi sicīliešu mūķene, kura ar dziedātājas Ališas Kīsas dziesmu «No One» saviļņoja talantu šova «The Voice» itāļu versijas žūriju. 25 gadus vecās mūķenes uzstāšanās piecu dienu laikā skatīta vairāk nekā 24 miljonus reižu, padarot to par vienu no populārākajiem videoklipiem vietnē «YouTube».

Līdz šim visvairāk skatītais video ir korejiešu dziedātāja «Psy» slavenais «Gangnam Style». Taču tas desmit miljonu skatījumu atzīmi sasniedza 18 dienu laikā, bet māsai Kristīnai bija nepieciešamas tikai trīs dienas. Neparasto talantu šova dalībnieci novērtējusi arī Kīsa. «Tieši tā izskatās skaista, tīra enerģija!» viņa tvīto. «Dziedi, māsa Kristīna!»

Mūķenes priekšnesums trešdienas vakarā tika demonstrēts itāļu telekanālā RAI. Žūrijai viņa sacīja, ka labprāt daloties savā talantā, kā arī jokoja, ka gaidot zvanu no pāvesta Franciska. Māsa Kristīna uzskata, ka piedalīšanās talantu šovos ir labs veids, kā izplatīt Dieva vārdu.

«Kurš teica, ka mūķene nevar uzstāties? Tas māca jaunām sievietēm, kuras veltījušas savu dzīvi Dievam, ka viņas var darīt visu to pašu, ko citi cilvēki,» viņas teikto atreferē laikraksts «La Repulblica».

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu