Aktrises Milas Kunisas un Eštona Kačera ģimenē gaidāms pieaugums (26)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ārzemju medijos uzjundījušās baumas, ka ukraiņu izcelsmes aktrises Milas Kunisas un Eštona Kačera ģimenē gaidāms pieaugums, vēsta izklaides ziņu vietne WENN.

Pirms dažām nedēļām mediju uzmanību pievērsa iespaidīgs saderināšanās gredzens drāmas «Black Swan» («Melnais gulbis») aktrises pirkstā. Taču nu izrādās, ka Kunisa un Kačers varētu kļūt par vecākiem.

Kunisa nesen tika atpazīta grūtnieču jogas nodarbībā kādā Holivudas sporta klubā. «Viņi abi to vēlējās,» portālam «E!Online» apstiprināja pārim tuvs informācijas avots. «Viņi ir ļoti laimīgi.»

30 gadus vecā Kunisa un 36 gadus vecais Kačers reti stāsta par savām attiecībām. Viņi joprojām nav apstiprinājuši ziņas par saderināšanos, lai arī Kunisa vairākkārt nofotografēta ar briljantu gredzenu uz kreisās rokas zeltneša.

Pāris sāka tikties 2012.gadā tikai dažus mēnešus pēc tam, kad sākās Kačera šķiršanās process no aktrises Demijas Mūras. Šķiršanās stājās spēkā pagājušā gada novembrī.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu