Piektdien jūrā izglābtie jaunieši iekūlušies vēl nopietnākās nepatikšanās (65)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums/LTV

Pret jauniešiem, kurus pagājušajā piektdienā izglāba jūrā, sākts kriminālprocess par laivas zādzību, portāls «Apollo» uzzināja Valsts policijā.

Pagājušajā piektdienā 21.martā pēc pulksten 7 saņemta informācija, ka jūrā iepretim Lielupes grīvai laivā atrodas divi cilvēki, kas pašu spēkiem netiek krastā un tiek nesti arvien dziļāk jūrā. Nekavējoties tika uzsākta meklēšanas un glābšanas operācija, kuras laikā Jūras spēku flotiles Krasta apsardzes dienests uz notikuma vietu norīkoja Rīgā dežūrējošo kuģi, kurš nelaimē nonākušos jauniešus izglāba un nogādāja krastā.

Notikuma vietā ieradās arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki, kā arī Jūrmalas iecirkņa policijas darbinieki.

Kā noskaidroja likumsargi, divi 1991.gadā dzimušie jaunieši kopā bija lietojuši alkoholu un pēc tam sadomājuši pavizināties ar laivu. Kā pastāstīja cietušie, neilgi pēc tam, kad abi bija devušies izbraucienā, esot pamanījušies iesnausties, taču kad pamodušies, neesot varējuši vairs saskatīt krastu. Par laimi, viņiem bijis līdz mobilais tālrunis un par notikušo nekavējoties ziņojuši glābējiem.

Skaidrojot notikušā apstākļus, policisti konstatēja, ka laiva nevienam no jauniešiem nepieder, un jaunieši domājuši paņemt no pludmales šo laivu un nedaudz pavizināties. Tādēļ tika uzsākta likumīgā laivas īpašnieka meklēšana.

Savukārt laivas īpašnieks šīs pašas dienas vakarā savu laivu bija pamanījis kādā televīzijas pārraidē, kurā informēja par šiem diviem izglābtajiem jauniešiem. Vīrietis nekavējoties par to ziņoja Jūrmalas policijas darbiniekiem.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par zādzību.

Komentāri (65)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu