Vācu kompānija prezentē elegantu un unikālu braucamrīku (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Vācu kompānija «Emo-Bike» prezentējusi vieglu un elegantu elektrociklu «Feddz», ar kuru ir iespējams ne tikai pārvadāt braucēju, bet arī transportēt nelielas kravas, vēsta ārvalstu mediji.

Zem «Feddz» rāmja ir vieta akumulatoram. Tiesa, akumulators neaizņem visu brīvo vietu pēc tam, kad enerģijas avots ir uzstādīts. Inženieri elektrocikla brīvo telpu ir atvēlējuši bagāžas nodalījumam. Tajā ir iespējams izvietot dažas nelielas lietas – futbola inventāru, dzērienus, somu vai pat nelielu malkas saini.

Lai braukšanas laikā krava netiktu pazaudēta, izstrādātāji ir radījuši speciālas stiprinājumu jostas. Kopējā bagāžas nodalījuma ietilpība ir 23 litri.

Bez divām noņemamām 48 voltu litija jonu baterijām elektrocikls sver vien 35 kilogramus. Elektrocikla uzlādei ir nepieciešamas vien četru līdz septiņu stundu uzlādes laiks. Tas mainās atkarībā no uzlādes ierīces. Ar šo uzlādi ir pietiekami, lai veiktu aptuveni 110 kilometru garu ceļa posmu ar maksimālo ātrumu 45 km/h.

Šis tehnikas brīnums maksās aptuveni 6000 eiro. Kompānija «Emo-Bike» ar šo elektrociklu plāno iekarot Eiropas tirgu, sākot tā pārdošanu marta beigās.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu