Peiners un Jurevičus kopā gūst 33 punktus, kaldinot uzvaru Ukrainā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bk.lu.lv

Latvijas basketbolisti Žanis Peiners un Mareks Jurevičus otrdien izcēlās ar rezultatīvu sniegumu Ukrainas čempionāta spēlē, kurā Agra Galvanovska vadītā «Mykolaiv» vienība savā laukumā ar 85:68 (19:16, 23:23, 26:15, 17:14) uzvarēja Čerkasu «Mavpi» komandu.

Peiners laukumā pavadītās 31 minūtes laikā guva 21 punktu un kļuva par komandas rezultatīvāko spēlētāju, realizējot četrus no sešiem divpunktu metieniem, četrus no pieciem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem. Vēl viņa kontā četras atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, četras kļūdas, trīs bloķēti metieni un viena piezīme.

Jurevičus 33 laukumā pavadīto minūšu laikā iekrāja 12 punktus, raidot grozā trīs no deviņiem divpunktu metieniem un divus no pieciem tālmetieniem. Neprecīzi bija visi četri viņa veiktie soda metieni, bet basketbolists tāpat iekrāja piecas atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, trīs piezīmes, vienu kļūdu un divus bloķētus metienus.

Ukrainas čempionāta līderpozīcijā ar 20 uzvarām 22 mačos atrodas Rolanda Freimaņa pārstāvētā un Kārļa Muižnieka trenētā Južnijas «Himik» komanda, bet Jāņa Strēlnieka pārstāvētā čempionvienība Kijevas «Budiveļņik», ko vada Ainars Bagatskis, 22 cīņās tikusi pie 16 uzvarām, kas ļauj ieņemt otro vietu.

«Mykolaiv» vienība ar 12 panākumiem 24 spēlēs atrodas astotajā pozīcijā, bet pēdējā vietā 14 klubu konkurencē ar trim uzvarām 24 mačos atrodas Dņeprodzeršinskas «Dņipro-AZOT», kurā galvenā trenera asistents ir Guntis Endzels.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu