Gvineta Paltrova un Kriss Mārtins paziņo par šķiršanos (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Slavenā Holivudas aktrise Gvineta Paltrova un dziedātājs Kriss Mārtins paziņojuši par šķiršanos.

Pāris otrdien interneta vietnē Goop ievietoja paziņojumu, kurā rakstīja, ka viņu pēdējā gada centieni atjaunot saskanīgu laulības dzīvi cietuši neveiksmi. Tāpēc pāris nolēmis dzīvot atsevišķi, rakstot, ka viņi to dara ar «skumju pilnām sirdīm». Viņi raksta, ka gada laikā kopā un šķirti centušies risināt savas kopdzīves problēmas, bet beigu beigās nolēmuši, ka, ja viņi patiesi viens otru mīl, tad labāk dzīvot šķirti.

Slavenā pāra laulībā dzimuši divi bērni - deviņus gadus vecā meita Epla un septiņus gadus vecais dēls Mozess.

Paziņojumā pāris apgalvo, ka neskatoties uz šķiršanos, viņi vienmēr būs ģimene abu bērniem un lūdz šajā grūtajā laikā respektēt viņu privāto dzīvi.

Interneta vietnē Goop ievietoto paziņojumu pāris sāka ar - «Conscious Uncoupling» («Apzināta atvienošanās»), nobeigumā parakstoties - «Love, Gwyneth & Chris» («Mīlestībā, Gvineta & Kriss»). Paziņojumam pievienota kāda pāra sena fotogrāfija, kurā abi redzami smaidīgi un laimīgi.

Pāris ir kopā 10 gadus.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu