Jūrmalā aiztur augu maisījumu tirgoni (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Vakar Jūrmalas policijas iecirkņa darbinieki kopā ar Kārtības policija veica reidu Jūrmalā. Kauguros policisti pamanīja jau iepriekš vairākkārtīgi policijas redzeslokā nonākušu vīrieti, kurš uz ielas tirgo ķīmiskos augu maisījumus, vēsta Valsts policijas «Facebook» lapa. 

Policija pie 1988.gadā dzimušā tirgoņa atrada 301 iepakojumu ar psihoaktīvajām vielām un uzsāka administratīvo lietu par šo vielu tirdzniecību.

Pirms diviem gadiem Jūrmalā bija atrodamas četras šādu vielu tirdzniecības vietas, tomēr ar policijas un sabiedrības spēkiem tās tika likvidētas. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas šobrīd Jūrmalā šis vīrietis ir vienīgais, kurš nodarbojas ar jauno psihoaktīvo vielu izplatīšanu uz ielas. Viņš atrodas nepārtrauktā policijas redzeslokā.

Atgādinām, ka ķīmiskie augu maisījumi satur vielas, kuru dēļ ir iespējams nejaušs un negaidīts pārdozēšanas risks ar dažādām psihiatriskām komplikācijām. Šo vielu maisījumi cilvēkiem ir toksiski, to ietekme uz cilvēka fizisko un garīgo veselību nav paredzama.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu