Par informāciju saistībā ar Imantas pedofila atrašanās vietu piedāvā prāvu atlīdzību (89)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Kompānija «Akvalife.eu» un fitnesa akadēmija «Sportima» izsludina 2500 eiro balvu par informāciju, kas attiecas uz Imantas pedofila atrašanās vietu, noskaidroja aģentūra BNS.

Lielāko daļu no atlīdzības veido gada abonements uzņēmumu piedāvātajiem pakalpojumiem.

Valsts policijas šefs Ints Ķuzis uzņēmumu aktivitātes nekomentēja.

Jau ziņots, ka jauns vīrietis vecumā no 15 līdz 20 gadiem Pārdaugavā uzbrucis četrām mazām meitenēm, kuru dzīvesvieta ir Dammes vai Zentenes ielā.

Bērnu vecāki tiek aicināti nekavējoties ziņot policijai, ja tiek manīta kāda aizdomīga persona pie bērnu rotaļu laukumiem, kāpņu telpām vai citām līdzīgām vietām.

Policija pieļauj, ka arī pats uzbrucējs dzīvo vai kādreiz ir dzīvojis Imantā. Tāpat tiek pieļauta iespēja, ka varmāka varētu būt atpalicis garīgajā attīstībā.

Pastāv iespēja, ka viņš pats bērnībā varētu būt cietis no līdzīgiem uzbrukumiem un šī iemesla dēļ policija pašlaik pārbauda cilvēkus, kas kļuvuši par dzimumnozieguma upuriem pirms pieciem un vairāk gadiem.

Komentāri (89)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu