Tamanei <i>double-double</i> Krakovas «Wisla Can-Pack» panākumā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ar double-double Polijas sieviešu basketbola čempionāta otrā posma priekšpēdējās kārtas mačā šodien izcēlās Latvijas basketboliste Zane Tamane, palīdzot čempionvienībai Krakovas «Wisla Can-Pack» izbraukumā ar rezultātu 77:57 (15:16, 24:19, 16:11, 22:11) pārspēt Ščecinas «King Wilki Morskie» komandu.

Tamane šoreiz laukumā pavadīja 18 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā guva 11 punktus. Latviete realizēja četrus no astoņiem divpunktu metieniem un visus trīs soda metienus.

Tāpat basketboliste iekrāja 11 atlēkušās bumbas, pārķēra četras piespēles, bloķēja vienu metienu, nopelnīja vienu piezīmi un izprovocēja piecus noteikumu pārkāpumus.

«Wisla Can-Pack» čempionāta pirmajā posmā uzvarēja visās 18 spēlēs un ierindojās pirmajā vietā, bet otrajā posmā tās kontā pašlaik ir septiņi panākumi deviņos mačos. Abu posmu rezultāti tabulā tiek skaitīti kopā, tāpēc pašlaik Krakovas klubs ar 25 uzvarām 27 cīņās ieņem pirmo vietu.

Otrajā posmā Krakovas klubam jāaizvada divu apļu turnīrs ar pirmā sešinieka komandām, pēc kura izslēgšanas spēlēs iekļūs četras labākās vienības.

Sestdien ar cīņu pret Polkovices CCC vienību «Wisla Can-Pack» basketbolistes noslēgs otro posmu. Krakovas klubs jau ir garantējis sev uzvaru regulārajā sezonā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu