Rudņevs atgriežas laukumā pret «Hoffenheim» futbolistiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pēc vienas spēles izlaišanas traumas dēļ trešdien laukumā atgriezās Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, tomēr viņa pārstāvētā «Hannover 96» komanda Vācijas futbola bundeslīgas mačā ar 1:2 (1:1) izbraukumā piekāpās «Hoffenheim» spēlētājiem.

Rudņevs nospēlēja līdz 80.minūtei, kad tika nomainīts, bet ar spilgtām darbībām mačā neizcēlās. Šī bija Latvijas uzbrucēja piecdesmitā spēle Vācijas bundeslīgā.

Cīņas rezultātu desmitajā minūtē atklāja viesi, kad atzīmējās dānis Leons Andrēasens, tomēr jau trīs minūtes vēlāk polis Eugens Polanskis panāca izlīdzinājumu. Otrā puslaika sestajā minūtē francūzis Antuāns Modests vadībā izvirzīja «Hoffenheim», bet vēlāk viesi palika mazākumā un punktu cīņai kompensācijas laikā pielika Sebastjans Rūdijs.

Kā ziņots, iepriekšējo bundeslīgas spēli Rudņevs nedēļas nogalē izlaida kājas traumas dēļ.

Līdz sezonas beigām Hannoveres klubam nepalīdzēs senegāliešu uzbrucējs Mame Birams Diufs, bet pats Rudņevs sastāvā palicis kā vienīgais izteiktais uzbrucējs.

Čempionāta kopvērtējumā «Hannover 96» komanda ar 29 punktiem 27 spēlēs ieņem 12.vietu, bet joprojām nav drošā attālumā no izkrišanas zonas.

Pie panākumiem trešdien tika citas komandas, kas cīnās par vietas saglabāšanu bundeslīgā - «Nirnberg» ar 2:0 (1:0) apspēlēja «VfB Stuttgart», bet Frankfurtes «Eintracht» ar 1:0 (1:0) pārspēja Menhengladbahas «Borussia».

Kā ziņots, par Vācijas čempionvienību otrdien rekordātri kļuva Minhenes «Bayern» komanda, kas šosezon jau tikusi pie 77 punktiem un septiņas kārtas pirms sezonas beigām tuvāko sekotāju Dortmundes «Borussia» apsteidz par 25 punktiem.

Savukārt trešo vietu kopvērtējumā ar 51 punktu ieņem Gelzenkirhenes «Schalke 04».

Rudņevs līdz sezonas beigām ir izīrēts no Hamburgas SV (HSV) komandas. Viņš līdz šim šosezon izcēlies ar trim gūtiem vārtiem, kas visi iekrāti «Hannover 96» sastāvā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu