Norisināsies velofestivāls «Velodiena Kuldīgā» (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

1. aprīlī plkst. 9.00 sāksies reģistrācija lielākajam nekomerciālajam velofestivālam Latvijā «Velodiena Kuldīgā», kas šogad notiks 24. maijā.

Reģistrēties var gan dienas, gan nakts braucienam, un, līdzīgi kā pērn, pirmie 400 dalībnieki savā īpašumā iegūs Velodienas T-kreklus ar pasākuma simboliku. Reģistrēties elektroniski iespējams līdz 22. maijam plkst. 21.00, kā arī pasākuma dienā Kuldīgas Pilsētas estrādē.

Velodiena Kuldīgā norisināsies jau septīto gadu, un tās mērķis ir veicināt riteņbraukšanas kultūru un zaļo domāšanu Latvijā.

Šogad paredzēti 4 dažāda garuma maršruti, īsākais no tiem tiks veltīts Latvijas desmitgadei Eiropas Savienības sastāvā. Notiks arī tradicionālais nakts brauciens, kura noslēgums norisināsies pilsētas dārzā ar nakts kino seansu un akustisku koncertu.

Šī gada jaunums – radošā darbnīca «Esi spožs un drošs». Visas dienas garumā līdz nakts braucienam zinošu speciālistu vadībā būs iespējams velosipēdus aprīkot ar dažādiem atstarojošiem un gaismu radošiem elementiem. Darbnīca tiek organizēta starpteritoriālā un starpvalstu sadarbības projekta «Velo kultūra» ietvaros par Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai piešķirto finansējumu.

Velofestivālu organizē Kuldīgas tūrisma aktīvās atpūtas centrs sadarbībā ar Kuldīgas novada domi, Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā un SIA «Velokurjers».

Vairāk informācijas par Velodienu meklējiet interneta vietnē «velokuldiga.lv».

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu